STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! KAD VIDITE KO SE POMIRIO PAŠĆETE SA STOLICE: Nekada su frapirali Srbiju

O njihovoj ljubavi naširoko se govorilo u trećoj sezoni “Zadruge”, gdje su bili upleteni i njihovi bivši supružnici. U poslednje vrijeme se o njoj najviše pisalo jer je promijenila lični opis, dok su njega svi zaboravili.

Dragana i Edo su se mnogo puta do sada sastavljali i rastavljali, a svoja pomirenja uvijek su krili – čak i poricali da je do njih dolazilo, nakon čega su bivali raskrinkani iznova i iznova.

Nedavno govorili da su jedno s drugim završili za sva vremena, te da nemaju nikakav kontakt, a izgleda da ih je sudbina ponovo spojila.

Iako su mnogo puta do sada rekli da su završili za sva vremena, bivši učesnici “Zadruge” Dragana Mitar i Edis Edo Fetić ponovo su se po ko zna koji put pomirili.

Njih dvoje su se odali na mrežama, budući da su oboje objavili fotografije iz Sarajeva, a vrlo brzo je Pink došao u posjed paparaco fotografija koje potvrđuju sumnje da su ponovo u ljubavi.

Dragana i Edo uslikani su u centru Sarajeva, u Baščaršiji, gdje su uživali u romantičnoj šetnji i razgledali izloge, a nema sumnje da je Fetić svojoj novoj-staroj djevojci ispunio svaku želju.

Nedavno govorili da su jedno s drugim završili za sva vremena