STRUČNI ŽIRI BOJKOTOVAO ODLUKU SAŠE POPOVIĆA: Skandal večeras u Grandu, ovo se još nije desilo

Čast da otvore četvrti krug imali su Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović koji su se vrijedno spremali i na samom početku oduševili žiri.

Mustafa, koji brani boje tima Đorđa Davida, predstavio se pjesmama „Napiši jednu ljubavnu“ i „Pusti ritam“, dok je Milijev kandidat, Danijel, odabrao numere „Otvaram ti dušu“ i „Rekla mi je rekla“, a oba kadnidata osvojila su maksimalan broj glasova.

Saša Popović otkrio je kako se u prethodnom krugu lomio da li da pusti Mustafu ili Dušana Vukadinovića i kako nije pogriješio što je odabrao baš njega jer je ovog puta zablistao na sceni u punom sjaju, kada je odlučio da oba kandidata idu direktno dalje i dao riječ Mariji.

– Dobri ste kandidati, vrijedni prolaska u sljedeći krug, ali ako Mustafa bude ovako pjevao drugu pjesmu, bez života i falš u sljedećem krugu moj glas nemaš. Kandidat broj dva, super si bio, sve na mjestu,a li ja ću da poludim od tebe i prenatrpanih interpretacija, samo to ispravi – rekla je Šerifovićeva.

Bosanac je kratko istakao da su oboje dobri bili, a zatim u svom maniru Mustafi zamjerio da je recitovao, dok je Danijela savjetovao da se drži Adila.

Viki je takođe imala lijepe riječi za kandidate za koje je rekla da može da im nađe grepke, ali da ne želi jer se vidi napredak, što je potvrdila i Đurišićka.

– Bilo je grešaka, međutim neke stvari od od ove emsije ne smiju više da se dešavaju. Mustafa bilo je falša, ali si mnogo bolji od prošlog kruga, Danijele dobar si pjevač ali ima tu da se poprave te sitnice – složila se Snežana.

Prije nego što je dao riječ Ani Bekuti, Saša je zatražio da se isključe tasteri žiriju.

Mustafa malo je bilo nesklada, ali ipak sam osjetila emociju kojom si pjevao, a Danijele dikcija je i dalje tvoj najveći problem – zaključila je Bekuta.

Đorđe David složio se sa komentarima žirija, dok je Mili rekao kako svakom pjevaču može da se nađe greška i da su bili dobri.

Saša Popović dao je znak za glasanje, kada je cijeli žiri odlučio da bojkotuje njegovu odluku i ne glasa, a iako je pokušao da ih nagovori da kažu kome daju prednost oni su i dalje odbijali i složili se da će mu odluku saopštiti na pauzi.

Ovakve stvari se ne dešavaju često iako su nesuglasice normalna pojava u svakoj emisiji, publika je strepila da ne dođe do skandala.

Kurir.rs/Grand