SUOČAVANJE KAČAVENDE I ANE ĆURČIĆ NA PINKU: U programu uživo isplivali ŠOK DETALJI, umiješana je i PORODICA!

Milena otkrila da je Ćurčićevu pozvala da se obračunaju na televiziji, ali i da je zbog nje prekinula komunikaciju sa bratom.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” koja se danas popodne održala u rijalitiju “Elita” stiglo je pitanje za Milenu Kačavendu. Ona je trebala da da svoj sud o Ani Ćurčić i tome što je o njoj počela da iznosi informacije tek nakon što je ušla u rijaliti, a to nije radila dok su obje bile u spoljnom svetu i dok je Milena imala priliku da joj odgovori na sve što priča o njoj.

– Ja sam je pozivala da iznese sve što ima dok sam tu, očekivano je da je nešto iznijela sa nekim izmjenama. Nije imala hrabrosti, ja sam čak i htjela javno suočenje na Pinku…Ne žalim ni za šta što sam rekla, nijedan detalj prljav nisam iznijela o njenom životu, nego sam se bazirala na onome što je bilo u rijalitiju i u našem odnosu. Ja sa bratom ne razgovaram zbog Ane, teško da ću preći preko toga, jer zna da sam ja isključiva kada su odnosi u pitanju. On je Anino godiše, ‘76, ja preko toga preći neću, toliki je grad i lijepih žena, on je slobodan momak i neoženjen… Ja to ne bih ni saznala da se ovo nije desilo, da nije reagovao burno i stao na moju stranu i ispričao mi – rekla je Kačavenda.

Podsjećamo, Ana je trebala prošlog petka da bude gost u emisjji “Pitanja novinara”, ali je u posljednjem trenutku odlučila da se ne pojavi u Šimanovcima, što je obavijestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, zbog čega su mnogi protumačili da uplašila spučavanja sa Milenom Kačavendom.