SVI GLEDAJU NOVU EDITINU FOTKU I PITAJU SE ŠTA JOJ SE DESILO: Ovo je nešto NAJČUDNIJE što ćete DANAS VIDETI

Pevačica Edita Aradinović svojom najnovijom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju javnosti, a komentari ne prestaju da se nižu.Naime, ona je pozirala u opuštenom izdanju, a mnogi su odmah primetili da pevačica izgleda čudno na slici i da joj fale obrve.Ode jedna dođu dve – napisala je Edita aludirajući na svoje obrve, koje je rešila da prefarba u skroz svetlu nijansu, te sada deluje kao da ih ni nema.

Slike su masovno počele da se dele na društvenim mrežama, a ovaj njen potez nije naišao na simpatije fanova, koji su upoređivali njen izgled nekad i sad.”Šta joj se desilo sa glavom”, “Edita ne treba ti ovo u životu”, “Bila je prirodno lepa, sada ima neki čudan stil, promenila se” – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na račun pevačicinog novog izdanja.

Podsetimo, Edita Aradinović i njena sestra Indira Aradinović Indi nedavno su se našle u centru skandala, kada su se potuke nasred ulice i šokirale sve. Nepoznati muškarac pokušao je da ih razdvoji, a onda je došla i njihova majka koja je ugurala Editu u kuću, a Indi je ostala u automobilu.