SVI SE UDRUŽILI PROTIV ANĐELE – Riješili da je unište i otjeraju nakon počinjenog VELIKOG GRIJEHA u Zadruzi

Na snimku koji je pušten u okviru emisije “Gledanje snimaka” prikazan je razgovor Marije Kulić i Anđele Đuričić o Zvezdanu Slavniću. Naime, Marija govori da je Anđela najbolja prilika sa kojom se Zvezdan pere.

– Ja sam Mariju skapirao, ona čas voli jedne, čas druge, ali je razumijem. Ja ću svima objasniti što sam završio sa Anđelom. Ja sam se trudio da olakšam Ani, pa se nisam družio sa svima. Sa Anđelom sam se družio, ona je i Matorina drugarica: Sa kim god da sam pričao, moglo je da se pravi priča, osim sa njom. Sve u svemu glupo mi je da pričam o tome, ja nisam to uradio ni sekund sa namjerom – rekao je Zvezdan.

– Meni je zaparalo uši u klipu i jako mi je nelogično. Normalno je da Zvezdan neće uraditi sebi ništa loše. Meni je šok što Anđela nigdje nije zaštitila Zvezdan – rekla je Maja.

– Ja sam to rekla ali nije pušteno – rekla je Anđela.

– Meni je djelovalo da se ona složila sa svim što je Marija rekla, ali moram da kažem da od takvih poštenih, mi ku*ve ne možemo da dođemo na red – govorila je Maja

– Drugačije bi se gledao da sam ja prišao njoj, i to mi je binto – rekao je Zvezdan

– Meni nije više prijatno. ja imam dečka i ne bih da se ponovo potežu neke priče, nije me Zorica spajala sa njim. Ja ove godine nisam pokazala ništa nemoralno – reka, je Aleks.

– Da je Anđela pričala kao Aleks, to bi njoj bilo drugarčije. Ona je svjesna svoji postupaka dok djevojka sa strane nije – rekla je Žana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: