Teodora Džehverović uhvaćena s OŽENJENIM košarkašem Partizana u bijesnom autu? (VIDEO)

Pjevačica Teodora Džehverović navodno je, nakon raskida sa košarkašem Ninom Čelebićem, uplovila, navodno, u emotivnu vezu sa njegovim kolegom Matijasom Lesorom, a sada je u isplivao i njihov zajednički snimak.

Mjesecima unazad u medijima se spekuliše da su pjevačica i košarkaš u tajnoj vezi, ali oni se nikada nisu oglašavali na tu temu, a dokaza o njihovom druženju nije bilo sve do sada.

Teodora DžehverovićFoto: ATA images

Internetom kruži snimak Teodore i Matijasa, na kome su uhvaćeni u vožnji crvenim kabrioletom kojim je upravljao košarkaš.

Atraktivna pjevačica je nedavno, kao po običaju, u društvu dvije drugarice sa tribina pratila vječiti derbi. Mediji su je prvo povezivali sa košarkašom Crvene Znezde Lukom Vildosom, ali je ona demantovala tvrdnje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Lesora i Džehverovićevu, kako mediji tvrde, upoznali su zajednički prijatelji i odmah su se svidjeli jedno drugome. Njih dvoje navodno komuniciraju na engleskom, s obzirom da je košarkaš francuskog porijekla, mada je činjenica da sasvim dobro razumije i govori i srpski jezik.

Iako se na snimku lica ne vide sasvim dobro, te neki korisnici društvenih mreža tvrde da u pitanju nisu Teodora i Matijas.

Inače, košarkaš Partizana živi u Beogradu sa suprugom Trejsi i sinom Matsonom.

Matijas LesorFoto: MN Press