“TREBA NAM ODMOR!” Zvezdan donio odluku o vezi s Anđelom, pa bacio sve karte na sto o odnosu s Majom

Marko Đedović ušao je na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Bijeloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Zvezdan Slavnić koji je progovorio o svom odnosu sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić.

– Nadam se da će da shvati da nema više za šta da se bori i da će shvatiti neke stvari, ona priča da se bori za decu i sebe, a šta ona hoće ne zna ni ona – rekao je Zvezdan o Ani.

– Da li je Anđela plakala zbog izolaciji ili nešto drugo? – upitao je Marko.

– Ona je zaplakala čim je Tamaris rekla, a za to nema potrebe. Maja je prema meni super i normlani smo. Mene nervira to što se Maja inati i često govori za te aftere. Ona se ponaša normalno prema meni sada – dodao je Zvezdan.

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– A prekid prijateljstva Spasojevićke i Anđele? – upitao je Marko.

– Meni je bilo bitno da samo Anđela nije rekla ništa, ali mi je čudno što je Spasojevička d*uknula Anđelu za vino. Ona možda ima fantazije, ali nema ništa od toga, ja sam bio dobar prema njoj zbog Anđele, a iskreno nisam osetio ništa sa njene strane, a i ne zna da se ponaša, ona je kao mušakrac – rekao je Zvezdan.

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Da Ana nije ušla ko zna šta bi bilo, ja se držim jedva, a verujem da ni njoj nije lako. Ja moram da stanem na noge, ja sam rascepan, a ne bih voleo da je izgubim nakon Zadruge, ali moram da stanem na noge. Treba nam obome odmora – rekao je Zvezdan o Anđeli.

Detaljnije pogledajte u nastavku: