U ŠTA SMO SE PRETVORILI?! Žena sa detetom u naručju napušta avion Er Srbije posle incidenta, PUTNIK ZAMAHUJE DA JE UDARI! (VIDEO)

U ŠTA SMO SE PRETVORILI?! Žena sa detetom u naručju napušta avion Er Srbije posle incidenta, PUTNIK ZAMAHUJE DA JE UDARI! (VIDEO)

Putnici koji imaju veliki broj letova “u pasošu” uglavnom znaju da se gotovo u svakom avionu pojavi neko da isteruje “pravdu”. Nažalost, tako je bilo i večeras, ali ono što se dogodilo je više nego mučno.Večeras se, podsetimo, u avionu “Er Srbije” na aerodromu “Nikola Tesla” desio incident kada žena nije htela da se veže. Ubrzo su u letelicu došli radnici obezbeđenja, pa je putnica sa detetom izvedena iz aviona, što je objavljeno na Instagram stranici Serbialive Beograd.Međutim, na snimku se vidi nešto mnogo gore, od uzroka zbog kog je avion očigledno krenuo posle predviđenog vremena za poletanje.

Naime, dok žena sa detetom u naručju izlazi iz aviona, muškarac koji sedi zamahuje da je udari u leđa, uz psovke. Žena se nakratko okrenula i nastavila. Nije najjasnije da li ju je udario, ili zamahnuo, ali njoj je zbog toga umalo ispalo dete iz ruke.Ovaj fizički nasrtaj je izazvao more komentara i osuda.Posle ovog snimka krajnje je vreme da se zapitamo šta je normalno, šta nije, kao i u kakve smo se ljude pretvorili, odnosno neki od nas…Podsetimo, u avionu je došlo do komešanja, a putnici su pokušali da urazume ženu da se veže kako bi avion poleteo na vreme. Više o tom incidentu saznajte OVDE.Bezbednosna proceduda podrazumeva obavezno vezivanje pojaseva za sve putnike, podizanje naslona sedišta, uvlačenje stola i slično.

 

Godine 1938., tijekom izgradnje palače Albanija u središtu grada pronađen je kostur neandertalca koji je poginuo u borbi s mamutom, čiji su ostaci također nađeni u blizini.[3] Što govori o naseljenosti prostora današnjeg Beograda još u prapovijesno doba. Osim toga, pronađene su i lubanje neandertalaca u kamenolomu kod Leštana, u špilji na Čukarici i u blizini Bajlonijeve pijace. Ostaci kulture mlađeg kamenog doba, pronađeni su u Vinči,[4] Žarkovu i na Gornjem gradu, iznad ušća Save u Dunav što ukazuje na neprekidnu naseljenosti, ali i njezinu sve slabiju intenzivnost. Mnoga današnja naselja beogradske okoline leže na kulturnim slojevima ranijih pretpovijesnih naseobina. Vinča kultura stara je oko 7.000 godina te pripada redu najznačajnijih naseobina i kulturnih nalazišta pretpovijesnog razdoblja.


Post Views: 1