UBICA IZ MLADENOVCA POSJEDUJE SNIMKE ZADRUGARKE KOJE NE BI SMJELE UGLEDATI SVJETLO DANA! Viđao se s njom: “Ne znam šta on sve ima u telefonu”

Uroš Blažić, monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca napravio krvavi pir i usmrtio osmoro ljudi i ranio četrnaest, uhapšen je nakon osam sati policijske potere, a skrivao se u kući svog dede i ujaka u blizini Kragujevca.

Međutim, da Blažić ima burnu prošlost, dokazuje i snimak da je Blažić bio prisan sa bivšom zadrugarkom Deniz Dejm, koja se oglasila za portal Srbija Danas i otkrila da njih dvoje nisu bili u vezi, iako je on to govorio, te da je prepoznala kod njega agresivno ponašanje, pa otkrila da ga je jedva izbacila iz stana.

– Sve što sam snimila sa Blažićem izašlo je u medijima, ne znam ko je poslao, možda Uroš Blažić ima još neke snimke, verovatno… ne znam kakve. Bio je kod mene kada se to sve izdešavalo, naravno ja to nisam shvatila do danas kada ste mi vi novinari rekli da je to ta osoba, ja sam šokirana. Sećam se da sam ga jedva izbacila iz stana, to je vrlo čudno da neko neće da vam izađe iz stana znate… Nije se ponašao agresivno tada prema meni, ali svi smo bili pijani, a sad kad razmišljam unazad moglo se nešto i meni desiti tad, ja sam srećna da sam živa pošto mi to nije prvi susret sa ubicom, sa osobom koja se kasnije ispostavila da je ubica – govori Deniz Dejm ekskluzivno za “Srbija Danas” i otkriva dalje detalje.

Foto: Srbija Danas

– Ja sam u oktobru već snimala za On.ly.F.a.ns sa dečkom sa Voždovca koji je kasnije ubio svoju majku… Nekako uvek se nađem u tim tragedijama i strašno mi je žao, moje saučešće za sve porodice žrtava, u mislima sam s njima – govori Deniz za “Srbiju Danas” i dodaje da nije bila u vezi sa masovnim ubicom Blažićem, iako su pojedini mediji prenijeli ovakvu informaciju.

– Hoću da kažem da nije tačno da sam bila s njim u vezi, nisam bila u vezi sa Urošem Blažićem, iako sam čula da se on hvalio da je bio sa mnom – zaključuje ona za pomenuti portal.