“UBIĆU SE, NEĆE ME BITI!” ANĐELA PRIJETI SAMOUBISTVOM: Obezbjeđenje oduzelo staklo iz Anđelinih ruku

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se noćas satima svađali. Obezbjeđenje je sve vrijeme bilo u pripravnosti kako bi sprečilo sukob većih razmera. Anđela se gušila u suzama, a onda je zaprijetila da će nauditi sebi. Mikica Bojanić je pokušao da je smiri, ali mu to nije pošlo za rukom.

Nakon ovih pretnji, Anđela je rukom razbila staklena vrata i povrijedila svoju ruku. Obezbeđenje je oduzelo staklo iz Anđelinih ruku kako se ne bi ozbiljnije povredila.
– Nema vas, sad neće ni mene biti! Sada će videti kakva ću biti! Mene niko ne može da razume, posle svih ovih sr*nja, ovaj nesrećnik mi kaže da nije za vezu sa mnom! Ja ću da se ubijem! Moraš da me shvatiš da ne mogu! Kakva kazna, ja ne mogu da ti objasnim! Ne mogu više da izdržim! Nisam zaslužila sve ovo – grcala je Anđela u suzama.

– Bog me je kaznio za sve u nastavku, zbog jedne greške koju sam napravila. Pogotovu ne da mi ovaj zbog kog sam sve ovo uradila, govori ovo! Ja nemam više snage! Pusti me Mikice da budem sama, to je najbolje za mene.