UHVAĆEN NA DJELU – STEFAN KARIĆ S DJEVOJKOM! Atraktivna crnka pored njega – ovo je silno želio da sakrije od očiju javnosti

Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da ju je pretukao, a on je zbog ove prijave proveo skoro mjesec dana u pritvoru.

Šavija je dala izjavu, a zatim je Stefan pušten da se brani sa slobode. Proces je u rukama nadležnih organa i obje strane treba da dokažu šta se te noći desilo.

Insident se dogodio na svadbi na koju su zajedno došli. Starleta je izjavila da joj je Stefan nanio tjelesne povrede i da joj je polomio jagodičnu kost. Nataša je zbog povreda morala da se operiše i njen oporavak i dalje traje.

Nataša je izjavila za domaće medije da joj je krivo što Stefan uživa u slobodi, izlazi po klubovima i provodi se, dok se ona oporavlja od povreda.

Ekipa portala Srbija Danas je danas uslikala Stefana Karića kako uživa pored bazena. Njemu je društvo pravila jedna djevojka.

Stefan Karić Foto: Srbija Danas

Stefan nije skidao osmijeh s lica dok je razgovarao sa atraktivnom crnkom.

Stefan Karić Foto: Srbija Danas

Djevojka je poslije nekog vremena otišla, a Stefan je nastavio da se druži sa drugarima.

Stefan Karić Foto: Srbija Danas

Stefan koji je inače aktivan na društvenim mrežama, nije kačio nijednu fotografiju ni snimak sa bazena. Ovo druženje sa atraktivnom crnkom i drugarima je želio da sakrije od očiju javnosti.