“UHVATILA SAM IH U KOLIMA ISPRED KUĆE” Jovana Jeremić progovorila o prevari i ŠOK SITUACIJI: “Uperila sam baterijsku lampu u njih”

“UHVATILA SAM IH U KOLIMA ISPRED KUĆE” Jovana Jeremić progovorila o prevari i ŠOK SITUACIJI: “Uperila sam baterijsku lampu u njih”

Voditeljica Jovana Jeremić je gostujući u “Amidži šou” iznijela jasan stav o prevari, ali se i prisjetila neprijatne situacije koja joj se dogodila ispred njene kuće u Ljigu, piše Blic.rs.

“Znate moj stav, bolje budi gospođetina i idi, šta imaš da varaš”, rekla je Jovana i dodala “valjda sam zato jednom i prekinula švaleraciju”.

Jeremićva je otkrila da je ispred svoje kuće “nahvatala par u kolima”.

“Vidjela sam ih, uzela tatinu baterijsku lampu i uperila u njih. Desilo se ispod mog prozora u Ljigu, rekoh vjerovatno se švalerišu. Znam da je ona nosila crne čarape, to sam vidjela. Kada sam uperila svjetlo, trgli se, počeli brzo da se oblače. Volim da hvatam ljude u švalerskim akcijama”, rekla je Jovana.

Jovana Jeremić bila je u braku sa političarem Vojislavom Miloševićem od 2018. do 2022. godine. Iz tog braka imaju jedno dijete.

Vezu Jovane i Vojislava svojevremeno je pratio jedan skandal. Još dok se nisu vjenčali u medijima se pisalo kako je Vojislav prevario Jeremićevu, ali da mu je ona to oprostila, te su kasnije i osnovali porodicu.

– Bilo je tu svačega. Meni je bitno da sam ja tu bila čista do kraja. Ja sam uvijek iskrena i zato nemam problema. U toj priči nisam napravila grešku i ponosna sam na to. Ja sam prešla preko jedne stvari jer nisam željela da žrtvujem ljubav. Tu su se umiješali neki ljudi koji su želeli da uruše moju sreću u datom trenutku – poručila je voditeljka tada.

Jovana je tada otkrila i kako se pomirila sa partnerom.

– On nije bio svjesan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena. Obnovili smo cijelu priču, trebalo je vrijeme samo da sumiramo utiske. Lako je uništiti nešto ali treba naći pravu ljubav. Mene treba izdržati. Ja tada nisam mogla da vjerujem da se on meni nije javio na telefon, on koji je zeznuo stvar – izjavila je Jovana svojevremeno.