“UŽASU MALI, ODVRATNI STVOR, RASPALI!” Na ivici šamaranja – burna svađa u Bijeloj kući usred noći!

Sanja Grujić i Marko Stefanović imaju izrazito turbulentan odnos i svađe u njihovom danu su postale svakodnevica. Ovog puta također nisu uspjeli da se suzdrže, a da jedno drugom ne naprave pravu dramu i upute salvu uvreda.

Njih dvoje su osuli rafalnu paljbu jedno po drugom u pušionici, a malo je reći da je okršaj bio žestok, te da su pored teških riječi, pale i suze.

– Uvijek sam loš kada pričam istinu o tebi. Došao čovjek da te zaprosi posle dvije godine… Ti si mi to pričala. Znači ti si u stanju da budeš sa osobom koja ti je samo draga. Kako ja da vjerujem u tvoju ljubav. Ti si pola sata pričala o mojim lošim djelima – rekao je Marko.

– Biće ti žao kad čuješ šta si sve pričao – rekla je Sanja.

– Za 7 mjeseci smo imali samo 15, 20 svađa i ti za tih 15, 20 svađa o meni govoriš samo najgore – rekao je Marko.

– Za šta sam ja tebe optuživala? Ja sa punim pravom mogu da kažem da ti o meni imaš najgore moguće mišljenje. Ovo tvoje ponašanje mi to govori – upitala je Sanja.

– Pokušavaš da mi nametneš neke stvari koje ti radiš. Užasu jedan mali, odvratni stvore raspali. Trebao sam mnogo ranije da te ostavim, raskinem i šutnem. Samo na sebe misliš i tvoje predstavljanje napolju – govorio je Marko.

– Dobro, okej – kazala je Sanja.

– Krivo mi je svega, što sam na tebe potrošio toliko vremena. Ti mene ne voliš zapravo, neko ko to radi ne voli nekoga – zaključio je Marko.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.