VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE! Zvezdanova i Anđelina diskvalifikacija promijenila tok rijalitija – stiglo zvanično obavještenje

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijaliti programa “Zadruga”.

Anđela je fizički nasrnula na Maju Marinković ogrebala je po licu i počupala joj kosu sa glave, a Zvezdan je unio drvenu letvu u spavaću sobu i počeo da lomi po prostoriji. Ovo je bio razlog da ih Veliki šef odmah udalji sa imanja.

S obzirom na to da je Anđela bila prošle nedjelje potrčko zajedno sa Majom Marinković, zbog njene diskvalifikacije nije bilo nominacija, a ni izbacivanja.

Pravilo je da izbačeni zadrugar imenuje novog vođu, ali zbog novonastale situacije vođa će se birati na drugačiji način. Veliki šef je poslao važno pismo na adresu Bijele kuće i obavijestio ih da moraju odmah da održe sastanak i izaberu ko će im biti lider ove nedjelje.

– Dragi zadrugari, sada ćete glasati jedan po jedan kako biste izabrali ovonedjeljnog vođu. Neophodno je da sastanku prisustvuju svi zadrugari. Svako će uz obrazloženje navesti ko po njegovom mišljenju treba da bude vođa – glasilo je pismo.

Detaljnije pogledajte u nastavku: