VEĆ SE USELILA U OGNJENOV STAN! Žive zajedno, Amidžić jedva čeka da TREĆI put stane na ludi kamen sa 20 godina mlađom – A SVI JE JAKO DOBRO ZNATE

Kao bomba odjeknula vijest da je voditelj Ognjen Amidžić ponovo zaljubljen, ovog puta u koleginicu Minu Naumović, skoro 20 godina mlađom.

Mina Naumović je novinarka, a u njegovoj emisiji “Amidži šou” vodi segment “Pazi, Mina”. Ona je inače, kako je Kurir saznao, iz Novog Sada, veoma je prijatna i kolege je vole. Koliko je u vezi sa Amidžićem niko ne može sa sigurnošću da tvrdi jer su to znali samo njihovi najbliži prijatelji.

Spekuliše se da se već uselila kod njega, a par navodno izbjegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali sa radoznalim pogledima. Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima, kako je pisao “Stori”, dok je Ognjen Amidžić nedavno govorio da od partnerki traži mnogo.

– Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnetka mora da ima bukvalno sve – rekao je malo pre stupanja u vezu sa Neumovićevom, dok ne krije da jedva čeka da opet stane na “ludi kamen”.

– Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka – naveo je tad za “Blic”.

Ognjen je, podsjetimo, nakon razvoda sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom uhvaćen u prijestonici na jednoj benzinskoj pumpi sa novom ljepšom polovinom.

Amidžić je, inače, potvrdio za “Republiku” da je u vezi sa Minom Naumović.

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – rekao je Ognjen.

(Blic.rs)