VELIKI ŠEF DONIO HITNU ODLUKU: U Zadrugu DANAS ULAZI NAJPOZNATIJA SRPKINJA, učesnici će PREBLEDJETI kada je ugledaju

Upravo počinje emisija ”Gledanje snimaka’, a veliki šef je odlučio da u Zadrugu uđe Dušica Jakoviljević, spremna da suoči zadrugare sa svim onim što su radili tokom protekle sednime. Niko od njih ne sluti šta im se sprema, a mi vam slutimo zasigurno dobru zabavu!

Ne mijenjajte kanal, vrijeme je da sve zadrugarske maske padnu, a teme koje su čekale svoje vrijeme konačno ugledaju svetlost dana. Ne mijenjajte kanal, a daljinski ostavite po strani.

foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ZADRUGA OFFICIAL

Inače, Tokom sinoćnje žurke, Anđela Đuričić se sjetila da bi mogla zajedno sa svojom drugaricom Aleksandrom Nikolić da otvori šampanjac koji su joj poslali fanovi, poznatiji kao “Bungiši”.

Anđela i Aleks su se iskrale sa žurke, došle do rehaba i na podu otvarale flašu skopocijenog pića, kako bi sipale sebi i svojim partnerima, Zvezdanu Slavniću i Filipu Caru.

Đuričićeva je postala prilično euforična zbog šampanjca, te je jedva čekala da počne da ga pije, a posebno jer ga nije ni naručila u svojim specijalnim porudžbinama koje pravi na nedjeljnom nivou.