VESNA ZMIJANAC NAKON OPERACIJE NE IZLAZI IZ KUĆE! Redovno se smjenjuju medicinske sestre, a ovaj KOLEGA je najčešči gost!

Vesna Zmijanac nedavno je operisana u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas.

Doktori su je savjetovali da miruje i pridržava se terapije, te da sačeka na zaleno svijetlo za nastupe ali i bilo kakvu vrstu naprezanja.

– Ljekari su već godina unazad bili isključivi kada je Vesnino zdravlje u pitanju, pa su joj savjetovali ugradnju bajpasa. Ona je tek sada shvatila da je stanje alarmantno pa je pristala da ga ugradi. Oni su joj i sada rekli da mora da promijeni način života i da nastupi po čitavu noć nisu dobri za njeno zdravlje. Takav način života i česta putovanja nisu dobri ni za mnogo mlađe pjevačice, a na za Vesnu koja ima zdravstvenih problema, kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

– Ne znam da li će poslušati. Nikolija i Relja joj svakako savjetuju da se pridržava svega što su joj doktori rekli. Oni su u pravu kada joj kažu da nema potrebe da radi jer je zaradila dovoljno da sada može samo da uživa. Međutim, Vesni je pjevanje uživanje iako joj često bude naporno jer su to noćni sati, ali mislim da će se sada opametiti i prikočiti malo. Svakako, narednih dana neće sigurno raditi.

Prema rečima našeg izvora uz Vesnu su sve vrijeme stručni ljudi, ali i Nikolija koja svaki slobodan trenutak od poslovnih i porodičnih obaveza provodi uz nju.

– Posoperativni tok nije mnogo zahtijevan ali će Vesna morati da vodi računa neko vrijeme i dolazi na redovne kontrole. Iako je željela da ode na Bukulju, to sada neće biti moguće dok ima kontrole i dok Nikolija želi da joj je blizu dok se ne oporavi. Uz nju su još uvijek medicinske sestre, koje su angažovane privatno kako bi joj olakšale oporavak. Nikola se trudi da dolazi što više, ali i ona ima obaveza što oko dece, što vezano za nastupe. Zato je i angažovale stručna lica koja joj pomažu i sve vrijeme su uz nju. Kada prođe prvih mjesec dana od operacije, svi veruju da će Vesna moći da se preseli u svoju oazu mira, gdje će joj prijati i čist vazduh. Međutim, dok doktori ne daju zeleno svetlo, Nikolija neće dozvoliti da Vesna ode na Kosmaj i tamo bude sama, kaže naš izvor.

Nikolija je za domaće medije nedavno rekla da je zadovoljna kako je prošla operacija i da se Vesna oporavlja.

– Majka se oporavlja, sve ide kako treba. Izašla je iz bolnice i svi smo uz nju. Svakodnevno joj pomažemo i donosimo stvari. Odlazim u nabavku, kako bih joj sve olakšala. Unuke joj u ovom trenutku pomažu. Rea kao njena najveća i prva ljubav je uz nju i prenosi joj svu moguću podršku. Vesna će se vratiti nastupima čim se oporavi, ali još uvek nismo sigurni kada će to biti.

Pored problema sa pritiskom koje je imala, Vesna se dugo bori sa disfunkcijom štitne žlezde. Međutim, ona počne da pravi problem sa promenom vremena rekla je Vesna Zmijanac jednom prilikom.

Ona je tada istakla sa kakvim se promjenama suočila.

– Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Vidjećemo, možda je i klimaks. Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola. Redovno posećujem lekara i kontrolišem rad štitnjače. Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, otkrila je tada za domaće medije.

Dobro je poznato da se pjevač Milan Stanović povukao iz javnog života, ali druženje sa Vesnom nije prekinuo.

– On i Vesna se odlično slažu iako ona može da mu bude majka. Prosto su na istim talasnim dužinama i uvijek imaju o čemu da pričaju. Ona je nekoliko puta savjetovala da se vrati muzici jer je talentovan i harizmatičan, ali on ne želi i ona to poštuje. Uvijek su tu jedno za drugo, pa tako i sada. Milan je jedan od rijetkih koje Vesna dozvoljava da je posete dok je u oporavku. On uskače i kao pomoć kada god šta treba, donosi joj i namirnice i kupuje šta želi. Njemu to nije teško jer je smatra jednim od najbližih prijatelja, kaže naš izvor.

Iako je vrlo aktivna bila pre operacije, Vesna je sada malo povukla ručnu.

– Ona je bila vrlo aktivna, stalno smo je viđali kako šeta i pije kafu u obližnoj poslastičarnici. Vozila je čak i auto pa smo je viđali kada dolazi iz nabavke. Videlo se da kuva jer stalno su kese pune namirnica. Otkada se operisala nismo je videli, ne ide na kafu. Kažu da joj dolaze medicinske sestre koje se smjenjuju. Jedna komšinica mi je rekla da je pre nekoliko dana je samo vidjela na terasi, kaže nam jedan od komšija.

Kurir.rs/Blic