VODI ZVEZDANA U CRNU GORU! Anđela Đuričić želi da pomiri porodicu sa Slavnićem, jedva pristao! Evo šta ga čeka u Đenovićima

VODI ZVEZDANA U CRNU GORU! Anđela Đuričić želi da pomiri porodicu sa Slavnićem, jedva pristao! Evo šta ga čeka u Đenovićima

Diskvalifikovani učesnici “Zadruge” Anđela Đurišić i Zvezdan Slavnić planiraju da do kraja nedjelje otputuju u Đenoviće i suoče se s roditeljima mlade Crnogorke, koji ne podržavaju njihovu ljubav!

Anđelina majka Ljiljana i otac Velša su sve vrijeme bili protiv njene veze sa sinom slavnog košarkaškog stručnjaka Moke Slavnića, a konačno će moći da porazgovaraju o tome. – Dogovorili su se da do kraja nedjelje otputuju u Crnu Goru kako bi Zvezdan upoznao Anđeline roditelje. Ona je sa njima stalno na telefonskoj vezi, objasnila im je da je njena i Zvezdanova ljubav prava i iskrena i da planiraju svadbu. Pristali su da sjednu i porazgovaraju s kćerkom i budućim zetom iako i dalje smatraju da on nije pravi izbor za nju – priča izvor i dodaje da Zvezdan nije lako pristao da ide u Crnu Goru.

FOTO: SCREENSHOT PINK TV

– Nije mu svejedno da se suoči s njima! Molio je Anđelu da ode sama, a da joj se on pridruži nakon nekoliko dana. Međutim, uspjela je da ga ubijedi da otputuju zajedno! Rekla mu je: “Vjeruj mi, čim te pogledaju u oči, zavoliće te! A i treba mi tvoja podrška!”