“VOLIM GA” Ljubavnica se srozala na dno, PROGOVORILA O POMIRENJU, pa udarila po suparnici Maji Marinković: “Ni ne sluti šta mi je Zvezdan rekao za nju”

Anđela Đuričić, koja je zbog veze sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem bila na stubu srama, i dalje je u centru medijske pažnje jer ju je on prevario sa starletom Majom Marinković.

Anđela je, naime, u “Zadruzi” započela vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je svoju suprugu Anu Ćurčić prevario pred milionima. Đuričićeva je odmah prozvana ljubavnicom, a njeni roditelji navodno i dalje od bruke i sramote ne mogu da izađu iz kuće.

– Ja prvi put čujem da su oni imali odnos dok sam ja bila u rehabilitaciji. Ja njemu želim svu sreću, ja njega volim, ali on pravi veliki greške konstantno, ali ovo što radi sa Majom će ga mnogo koštati. On je u kombinaciji sa Majom Marinković. Ona njega proverava da li gleda mene, ali ja ću sigurno odbiti izolaciju ako budem sa njim. Videla sam ja kako me on gleda, pa hoće da spava preko puta mene. On je meni rekao da je ona njemu devojka za drndanje, ali on to neće priznati, jer mu to ne odgovara. Maju loži što je ona tema, a da li će se zaljubiti ne znamo, a ako se to desi, biće svega, ja sam bila mirna uz Zvezdana, a ona nije – rekla je Anđela Đuričić.

FOTO: YOUTUBE/ZADRUGA OFFCIAL / SCREENSHOT

– Veliki je blam da Zvezdan posle Ane sa kojom je bio tolike godine, pa posle mene, bude u kombinaciji sa Majom Marinković. Ona je devojka koja je kopija Ane Korać, toliko nezadovoljna sobom, zato ona skida muževe drugarica. Maja je jurila Bugarina i Zvezdana, ona je sa njim ušla u priču zbog rijalitija. Ona ide za tim da upropasti tuđu sreću da bi ona bila srećna – dodala je Anđela.

Đuričićeva je otkrila i da li bi se pomirila sa Zvezdanom Slavnićem nakon svega.

– Ne bih mogla da podnesem da budem sa njima u izolaciji, a da ja dozvolim da on mene prevari opet, ne mogu. Ona je njegov najveći blam – dodala je Anđela.

(Kurir)