“VRATI PARE!” BRUTALAN ODGOVOR PRODUKCIJE MARIJI KULIĆ: Nakon što je iznijela teške optužbe, čelnici reagovali javno!

Marija Kulić nedavno je napustila “Zadrugu 6” kako bi otišla u posjetu ljekaru, a onda je trebalo da se vrati u rijaliti, međutim, ako je sudeći po njenoj najnovijoj objavi na Instagramu, do toga neće doći.

Marija je iznenada optužila produkciju rijalitija u kojem je boravila godinama sa svojom kćerkom Miljanom i unukom Željkom, da navodno neće da vrate lične stvari djetetu, kao i to da joj je rečeno da se u rijaliti ne vraća.

– Dragi narode, naravno da nije lijepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lijepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dječiju garderobu, obuću i bicikl. Dijete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate djetetu ono što je njegovo, a dijete cijeli dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali vjerujte s razlogom. Molim i apelujem na sve, a naročito na roditelje, da ni slučajno ne dopuste svojoj djeci da odu u onaj logor. Nikom nije donijelo dobro. Iživljavanje i zloupotreba posebno psihički nestabilnih osoba. Ako ne ugase ovaj monstruozni projekat, ne varajte se da tamo odete ni na tri dana. Završićemo preko suda vraćanje ličnih stvari i nemilosrdno za mnogo toga prekršenog u onom logoru, a dijete će plakati do tada zbog svojih igračkica. Vrlo humano – napisala je Marija Kulić.

Ubrzo nakon njene objave, usledio je odgovor sa oficijalnog Instagram profila “Zadruge”, u kojem je Mariji saopšteno sljedeće:

– Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja kćerka. Dijete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu – napisano je u okviru komentara sa “Zadruga” profila, ali je Marija potom obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Marija Kulić