ZADRUGA 7 ELITA DOBIJA POJAČANJE! Željko Mitrović donio odluku, od septembra kreće sa emitovanjem NOVI FORMAT!

ZADRUGA 7 ELITA DOBIJA POJAČANJE! Željko Mitrović donio odluku, od septembra kreće sa emitovanjem NOVI FORMAT!

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović privodu kraju pripreme za sedmu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu, ali “Zadruga 7 Elita” nije jedini projekat kojim se Mitrović trenutno bavi.

Kako je najavio na svom Instagramu, Željko priprema nešto potpuno drugačije, a od septembra nas očekuje raznolika televizijska sezona.

On je objasnio da je riječ o samo jednom od čak deset novih projekata koje će gledaoci moći da vide u novoj televizijskoj sezoni. U pitanju je format pod nazivom „Žeksove ludorije“,a kako je objasnio, predstavljaće duhoviti prikaz srpske stvarnosti.

Željko MitrovićFoto: Srbija Danas

– Jedan od desetak mojih novih autorskih televizijskih projekata, biće i format “Žeksove ludorije” ili SSSS (Smešna Strana Srpske Sloge). Ovaj format biće i naslednik nekadašnjeg formata “Nikad Izvini” (lutkice) sa duhovitim prikazom srpske stvarnosti! SVI DOGAĐAJI I SADRŽAJ SU IZMIŠLJENI, tako da nema ljutnje! No stress! – poručio je Mitrović uz hit snimak na kojem se vidi političarka Marinika Tepić, ali u sve je prste umešala i veštačka inteligencija. Željkovi pratioci su sa oduševljenjem dočekali najavu formata „Žeksove ludorije“.