ZADRUGARI NE SLUTE DA JE DOŠAO KRAJ, ČEKAJU SAMO JEDAN DATUM! Ukućani se spremaju za tradicionalno slavlje, evo šta je u pitanju!

Superfinale šeste sezone “Zadruge” biće održano 8. juna sa početkom u 21h, uživo na televiziji Pink. Ovu vijest saopštila je Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, koja je objavila datum na svom Instagram profilu.

Prethodno je Željko Mitrović, direktor i vlasnik “Pink Media Group”, saopštio da će ukinuti rijaliti “Zadruga”. Još uvijek nije poznato koliko će se superfinalista takmičiti za glavnu nagradu u ovoj noći, a zadrugari nisu dobili informaciju da se rijaliti ukida.

Oni se ovih dana pripremaju za tradicionalni spektakl koji se održava krajem maja. Naime, Mitrovićev rođendan je 31. maja, a prethodnih sezona su se tada održavale najbolje žurke u “Zadruzi”, ponekad čak i dvije u istom danu. Neki od takmičara su još prošle nedjelje počeli da naručuju odjeću za žurku koju željno iščekuju, a ostaje da ispratimo hoće li se i ove godine održati. Željko će 31. maja napuniti 55 godina.

Republika