“ZAR TRUDNA OVO DA RADIŠ?! RIZIKUJEŠ ŽIVOT NEROĐENOG DJETETA!” Javnost se žestoko obrušila na Taru Simov nakon izlaska IZ BOLNICE

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga”, Tara Simov broji sitno do porođaja, a svaki segment njene trudnoće bio je medijski propraćen. Mlada zadrugarka je u početku bila uplašena i nesigurna, te je više puta istakla da se plaši za svoj plod.

Ona je putem svog Instagram naloga objavila da nosi djevojčicu. Čak četiri mjeseca je bivša zadrugarka krila od javnosti da je u blagoslovljenom stanju jer je trudnoća bila rizična, i sa svojim izabranikom Danilom se borila da beba ostane zdrava. Kada se stanje stabilizovalo, tada su riješili da podjele ove najljepše vijesti sa svojim fanovima na Instagramu.

Međutim, malo je reći da je ona jedna aktivna trudnica, a pažnja joj nevjerovatno prija. Posebnu pažnju medija ona je skrenula u momentu kada je završila u bolnici. Tara je tada bila u sedmom mjesecu trudnoće, a dan prije proslave svog rođendana, završila je u bolnici.

Tara SimovFoto: Srbija Danas

Ona je hitno primljena u GAK “Narodni front”, a potom je otkrila šta se tačno dogodilo i kako se sada osjeća.

– Jeste tačno da se to dogodilo, iako sam se trudila da prikrijem. Kasno u noć hospitalizovana sam zbog tih prvih kontrakcija, koje su malo ranije krenule nego što bi trebalo. Ali što se kaže, ne damo se ni bepče, ni ja. Trenutno je sve u redu. Određeno mi je strože mirovanje. Sve je malo komplikovanije, ali s verom u Boga biće sve dobro – rekla je ona i dodala da se njen partner Danilo bio veoma zabrinuo zbog svega.

Ova veijst je dosta uzdrmala javnost, a potegla se priča da je to zbog toga što zadrugarka ne odustaje od svog poroka. Kako je i sama priznala, veliki je nikotinski zavisnik.

Na mnogobrojne komentare koji su se mogli čuti u toku Aninog lajv obraćanja, da joj cigarete u trudnoći ne trebaju, ona je odgovorila na veoma šaljiv način, te je čak snimila video gde je jasno rekla “Ja ću pušiti dok ne crknem”.

– “Tara, kako to da pušiš dok si trudna”, “Da li se brineš da ćeš da oštetiš plod”, ” Zar trudna ovo da radiš?! Rizikuješ život nerođenog deteta”, “Tara, legendo”, “Mnogo si luda” – glasili su neki od komentara.