Zbog Dalile promijenio vjeru, sad ima plan za novu djevojku: Dejan Dragojević Jovani priča samo o Allahu, ima samo jedan cilj!

Pobjednik posljednje sezone „Zadruge“ takođe se na ovaj korak odlučio zbog svoje sada već bivše supruge Dalile, a kako je sada islamske vjeroispovijesti, on ubjeđuje svoju aktuelnu partnerku Jovanu da i ona učini isto.Dejan objašnjava svojoj djevojci da ukoliko i ona promijeni vjeru, imaće isti pogled na svijet, poštovaće sve muslimanske običaje i post, a odlaziće zajedno i u džamiju – ispričao je izvor blizak Dragojeviću.

Njega je islam potpuno promijenio. Iako često ističe da je bog jedan i da se svi istom bogu molimo, on klanja Allahu već četiri godine. Kako mi je pričao, u džamiji je pronašao mir, dosta je čitao o toj vjeri prije nego što joj je pristupio i tvrdi da je ona najčistija – ispričao je izvor.Kako je još rekao, od kada je uplovio u emotivnu vezu s dvadesettrogodišnjom Jovanom iz Gornjeg Milanovca, on pričom o islamu na neki način vrši pritisak na nju da slijedi njegov primjer.

Ne uslovljava je direktno jer smatra da svako treba da ima pravo na svoj izbor, ali neprestanom pričom o vjeri koju je uzeo, te o navodnim prednostima, on utiče na nju. Normalno je da svaka zaljubljena djevojka mašta o braku s osobom koju voli, a svjesna je da ukoliko ne promijeni vjeru, neće moći da se pred bogom vjenča s Dragojevićem – ispričao je izvor.Dejan i Jovana uplovili su u odnos prije oko četiri mjeseca. Upoznali su se u noćnom izlasku, a kako je sam izjavio, ljubav među njima odmah je planula.

Naše upoznavanje je bilo jako čudno i simpatično, pogotovo prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Imamo osjećaj kao da smo skupa 10 godina, toliko je opušteno, prelijepo i totalno nevjerovatno da ovako nešto postoji. Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene. Nije poznata javnosti, ne prati rijaliti, ne čita novine i portale, što je meni najbitnije, niti je interesuje šta pišu o meni u medijima. Upoznala je moju dušu i srce – pričao je on o Jovani nedavno.