ZBOG OVOGA JE MILJANA NASRNULA NA MARIJU: Porodična drama porodice Kulić dobila novi epilog

Porodičnom nasilju je prethodila žestoka svađa u kojoj su majka i ćerka iznijele sav prljav veš.

Miljana Kulić juče je ponovo zgrozila javnost kada je izvrijeđala svoju majku, polila je, a onda je se i javno odrekla.

-Ja sam spustila loptu 10 dana nakon što sam ušla u rijaliti, sve sam rekla na podeli budžeta. Pokajala sam se što sam pričala o mom i Ivanom djetetu. Ne želim da svaki put priča da nisam bila idealna majka. Za sebe sam idealna majka, osim što se tiče vremena koje ne provodim sa djetetom. Tek ću da provodim vrijeme, život je ispred mene. Naravno da se plašim za Ivana, kako osjeća neka radi. Ja ću dati sve od sebe, a on kako smatra da treba tako i neka radi – rekla je Miljana.

-Sjajni roditelji nisu ni jedan, ni drugi. Oboma su partneri preči od Željka. On je htio da vidi Jelenu i psa, isto tako je Miljana pokazala više puta da je muškarac ovdje godinama preči od Željka. Za razliku od Ivana, Miljana je Željku finansijski obezbijedila sve. Ako je ograničena zbog ovog posla ona to nadoknadi napolju, a Ivane ti za pet godina tom djetetu nisi dao 50 eura. Od Miljaninog rada dijete ide na zimovanje i ljetovanje i ima sve što je djetetu potrebno. Ni tebe, ni nju ne razumijem da partnere stavljate iznad interese djeteta? – komentarisala je Marija.

-Po čemu sam ja stavila? – plakala je Miljana.

-Nema većeg poniženja nego neko da te stavi za NN oca. Već vidim razdor između Miljane i Zole – dodao je Ivan.

-Dijete je ostavila da bi došla ovde treći dan iz Hurgade. Ja bih moje dijete 10 dana na moru sa njim plivala i kupala se. Ostavila si ga sa nama da bi došla zbog jednog smrdljivog ku*ca. Niti si bolja od njega, nego on od tebe – urlala je Marija.

-Sve loše etikete mi je nalijepila moja majka. Da tebe nema Željko bi završio u domu, išao go i bos. Ne bih bila sa njim da tebe nema, majko nacije. Na sve moguće načine omalovažavaš svoje dijete – nastavila je Miljana.

-Ti mamina žrtva nisi, čuvam te kao djevojčicu od 13 godina, a ne ženu od 30. Idi, skoči plivaj ponovo u hladnom jezeru, a 45 dana su ti se borili za život. Da li si razmišljala da ćeš dete da ostaviš kao siroče? – urlala je Marija.

-Veću patetičarku od tebe nisam vidnela, veći folirant nije ušao u rijaliti. Ti si za mene mnogo brineš – dodala je Miljana.

-Za mene ona više ne postoji, ostala je u vodi. Ona nema gram empatije prema roditeljima – poručila je Kulićka.

-Najveća sam budala jer niko ne razmišlja kako je meni. Želiš da mi uništiš život pred cijelom nacijom. Ti si najveći patetičar i moja žrtva – govorila je Miljana.