ŽIVJELA U PRIZEMLJU, DOK JE MARKO DNK NA SPRATU S LJUBAVNICOM: Divna ispričala MRAČNU stranu svog života, SVI U ŠOKU

Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, prije nekoliko dana je napustio rijaliti “Zadruga” zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Njegova supruga Divna je zaplakala na sav glas kada je čula da se on neće vratiti u “Bijelu kuću”, a kao razlog njegovog izlaska iz rijalitija navodile su se razne stvari, među kojima je bila i psihička nestabilnost učesnika “Zadruge”.

– Marko je trenutno u Smederevu kod prijatelja. Bilo je potrebno da neko brine o njemu. U Dubnici je to činila Divna, sada taj prijatelj. Na sigurnom je, to je bitno – rekao je komšija Marka DNK.

U rijalitiju “Zadruga” nedavno je nastao muk kad je Divna ispričala kako je njen muž doveo ljubavnicu u njihovu kuću i da je ona živjela u prizemlju, dok je Marko sa ljubavnicom boravio na spratu porodične kuće.

– Vodili smo ljubav – dodao je potom Marko, koji je u tom momentu i dalje bio učesnik rijalitija.

– Marko je počeo da me vrijeđa. Govorio je da sam grbava, da sam k**va. Rekao mi je da idem u Gložane kod mojih. Pričao mi je da mu ne treba žena kao što sam ja. Ćutala sam neko vrijeme. Bila sam u stanju da potegnem nož da je izbodem – rekla je Divna vidno potresena.

– Kad je Marko došao sa njom, ja sam bila u kući. Živeli smo Marko i ona na spratu, ja u prizemlju sa djecom. Imala sam podršku. Moj brat je dolazio stalno kod nas. Spremali smo hranu. Rekao mi je ostani tu, imaš djecu sa njim. Marku nije bilo žao da dovede ljubavnicu, iako sa mnom ima kćerku i sina – nastavila je Divna.

– Sa mnom nije imao odnose, a sa njom jeste. Ja sam mirna osoba, ne volim da se svađam. Decu sam onda sklonila u komšiluk, da im ona ne bi naudila – rekla je Divna.

– Poslije dvije nedelje sam istjerao Divnu iz kuće. Odveo sam je kod njenih. Sa tom osobom sam bio dva mjeseca, pa smo se rasturili. Kada sam završio vezu sa ljubavnicom, izvinio sam se Divnoj i rekao joj da sam pogriješio – ispričao je Marko glasom kao da je to što se dogodilo sasvim normalna stvar.

kurir.rs/blic