ZVEZDA GRANDA TRPIO MALTRETIRANJE, A SADA PROGOVORIO: “Mislio sam da ću UMRIJETI, šutio sam jer sam se plašio”

Pojavljivanjem u šouu „Zvezde Granda” Aleksandar Radojević iz Kragujevca uspio je da prevaziđe sve svoje strahove, a danas bez dlake na jeziku, ali sa knedlom u grlu govori o torturi koju je prošao.

Još u osnovnoj školi pjevač je bio žrtva nasilja i zlostavaljanja, zbog čega se godinama borio sa anskioznim napadima.

– Govorili su mi da sam homoseksualac, da sam ženski petko i to je bilo tako svakog dana, a potom je usledilo i fizičko maltretiranje. Nisam sa tako malo godina mogao ni da percipiram na pravi način sve što su mi govorili. Odlučio sam da ne pominjem ništa roditeljima jer me je bilo strah, strah da će biti još gore ako bilo kome kažem. Sigurno bih roditeljsku podršku, ali izabrao sam da ćutim -ispričao je Aleksandar za i otkrio da je zbog toga imao strah da ide u školu.

Ono sa čime je već tada počeo da se suočava jesu simptomi anksioznosti i napadi panike. I dan danas se sjeća tačno na kom se to času desilo i gdje je tačno sjedio.

– Srce mi je lupalo, imao sam utisak da ću umrijeti, nisam znao šta mi se dešava. Imao sam million misli, a nijednu kako da se umirim -s knedlomu grlu rekao je Radojević i istakao da je vremenom potražio stručnu pomoć.

– Ja sam tek sada krenuo na psihoterapiju, iskren da budem i novac je bio bitan faktor. Nije ni čudo da sam se upravo u ovim životnim trenucima susreo sa mojom doktorkom. Bio sam mnogo toksičan, ne mogu da kažem nezreo, ali sam pročitao da čovjek sebi prizna da je bio toksičan tada sazrijeva. Zahvalan sam jer sam upoznao neke ljude upravo sada i što mi pružaju njihovu podršku- rekao je kroz suze Aleksandar.

Ipak, pojavljivanjem u „Zvezdama Granda” uspio je da prevaziđe sve prepreke i sopstvene strahove.

– Najveći problem je bila bina, nisam razmišljao ni o pjesmama, ni o žiriju, samo mi je bilo bitno da ja vidim da li ja to mogu da ishendulujem u svojoj glavi. Kad sam došao, rekao sam da je sve super, dopadalo mi se što je studio manji nego što sam mislio. Na audiciji je bilo previše ljudi i bilo je odlično. Nisam sebi zacrtao cilj da idem do finala, već krug po krug – prisjetio se Aleksandar i dodao da ga po prvi put negativni komentari nisu pogadali.

– Nije me doticalo. Nekako sam se čeličio zbog prošlosti, zbog ranijih komentara, snimaka, stvarno me nije doticalo ništa. U tom trenutku nisam bio svjestan, nisam znao koliko dobro pjevam, koliko sam ljudima interesantan, koliko sam harizmatičan, kao što su pričali. Meni je takmičenje bilo samo zabava – ispričao je Radojević.

Kurir.rs/Grandonline