ZVEZDA GRANDA UDARILA ŽENU NA PJEŠAČKOM PRELAZU, A ONDA POBJEGLA: „Polomljene su joj obe ruke“

Svi su bili iznenađeni njenim ponašanjem.

Kako prenose domaći mediji, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Iva Vučinić udarila je automobilom ženu na pješačkom prelazu u Subotici, a nakon čega je pobjegla sa lica mjesta.

Naime, D.M. je tom prilikom zadobila prelom obe ruke, a kako govore izvori za domaće medije, svi su bili iznenađeni njenim ponašanjem.

„Sve se desilo u Subotici, na pješačkoj stazi, kada je djevojka udarila stariju gospođu. Izašla je iz auta uz obrazloženje da nije gledala u retrovizor. Ženi je uzela broj telefona i rekla da će je zvati da vidi kako je. D.M je otišla u hitnu pomoć gdje joj je konstatovan prelom obe ruke. Naravno, pošto je ispričala da ju je udario auto, morala je da dođe policija i da napravi zapisnik. U nekom momentu pjevačica koja je udarila D.M. pozove i ona joj kaže da mora da dođe da da izjavu jer je policija tu. Tada Iva isključuje telefon i baca karticu. Naravno, u tom momentu niko ne zna o kojoj javnoj ličnosti se radi. Međutim, policija je pronalazi i shvata da je riječ o ‘Zvezdi Granda’, što njima naravno nije bitno, ali smo svi bili u šoku da se bilo ko, a naročito javna ličnost, tako ponaša“ kaže izvor za „Blic“ upućen i čitavu situaciju i dodaje:

„Ona je u Subotici nastupala sa bratom. Zamislite da tako udarite stariju ženu i odete, ne razmišljajući da li je živa, šta se dogodilo sa njom i još isključite mobilni. To se sve dogodilo na Veliku subotu. D.M. će je tužiti, ali ni to nije poenta. Koliko neko nema savijesti i ljudskosti u ovakvoj situaciji! Porodica D.M je užasnuta ponašanjem i zato i pokreće tužbu protiv pjevačice“, otkrio je izvor.

Podsjetimo, Iva je zajedno sa bratom Vukom nastupala u četvrtoj sezoni „Zvezda Granda“ kada je Saša Popović napravio presedan i dozvolio im da nastupaju kao jedan takmičar.