ZVEZDAN I MIKICA OČI U OČI! Žestoka svađa u Zadruzi, Bojanić mu SVE SASUO U LICE, Slavnić se SRAMNO PRAVDAO

ZVEZDAN I MIKICA OČI U OČI! Žestoka svađa u Zadruzi, Bojanić mu SVE SASUO U LICE, Slavnić se SRAMNO PRAVDAO

Mikica Bojanić i Zvezdan Slavnić susreli su se u dvorištu, prilikom čega su obavili razgovor o svom prijateljstvu i navodne zle krvi koja vlada među njima.

– Šta je sada problem, ne razumem? – upitao je Mikica.

– Ja prolazim, ti ne znaš da mi se obratiš kako valja i treba – kazao je Zvezdan.

oto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

– Ne znam šta očekuješ? Možeš li da mi objasniš? Ti si bio sa Majom čitav dan, ništa loše rekao nisam tebi lično – rekao je Mikica.

– Da, ali se ovde zna kakav sam prema prijateljima i koliko mi znače. Nisam ovo uradio vama, nego Anđeli i meni – rekao je Zvezdan.

– Ja ti ništa nisam rekao. Mene nisi ugrozio. Želiš da te ja sad tapšem po ramenu? Maja me je pitala da li sam se naljutio na nju, a nisam ni rekao svoje mišljenje. Mogu da ti kažem šta mislim, ako me pitaš. Došao si ovde sa stavom da samo Miljan ima pravo da ti se obraća. Nije mi jasno. Nisam okrenuo glavu. Umislio si to. Video sam tvoj pogled, samo si prošao pored mene. Prestasni da se ljutiš i na Matoru. Nemoj da me stavljaš u koš ni sa kim, kad te molim. Pusti me njih, ja nisam isto kao oni. Bio sam u čudu, ali je to sve tvoj život i pravo da se ponašaš kako želiš. Moje mišljenje je da nisi ispao korektan prema Anđeli. Nisam ti ja okrenuo glavu – dodao je Mikica.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ja sam to tako video. Ljudi sa strane su mi rekli da je neko prokomentarisao da sam se džukači poneo, a nisam znao ko je to rekao – dodao je Zvezdan.

-Je l’ to Miljan rekao? – upitao je Mikica.

-Ma, nije on to rekao. Da sam napolju i da nemaš ženu i decu, da si mi rekao da si nekog is*arao, ja bih se smejao – dodao je Zvezdan.

-Druže, nismo napolju. Nije fer i korektno s tvoje strane to što si uradio. Pre toga si bio skroz drugačiji. Nisam rekao da si džukački postupio, ali nije fer – rekao je Mikica.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

-Maja mi sedam meseci vrda du*etom. Nisam izdržao – rekao je Zvezdan.

-Zalagali smo se za nešto, a ti sad kažeš du*etom je tresla. Nemoj, molim te. Stavila te je ispred sebe. Bolje da si rekao da ne možeš sa njom – dodao je Mikica.

-Ostavio sam je par puta, a ona ne može to da prihvati – rekao je Zvezdan.

-Da li je Maja vredna svega ovoga? – upitao je Mikica.

-Ja sam prvi žrtvovao sve. Ja volim žene, tako je – istakao je Zvezdan.

-Onda tako reci – dodao je Mikica.

-Kad je Ana došla, sve mi se rasturilo – dodao je Zvezdan.