ZVEZDAN JEDVA ZADRŽAO SUZE: Pogledajte šta je dovelo Slavnića do ivice u emisiji uživo, ovo nije podnio!

Zvezdan Slavnić je nekoliko puta u rijalitiju sa knedlom u grlu govorio o svojoj kćerki Sari, koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa ženom sa kojom je bio prije veze sa Anom Ćurčić.

Slavnić je svoju nasljednicu spomenuo i sinoć, u emisiji Dalile Dragojević u kojoj je gostovao zajedno sa svojom djevojkom iz “Zadruge” Anđelom Đuričić.

Voditelj Milan Milošević ga je pred sam kraj emisije upitao da li se čuo sa kćerkom otkako je diskvalifikovan iz rijalitija, a Zvezdan je sa suzama u očima otkrio kako je tekao njihov razgovor i nije krio da je Sara ljuta na njega.

– Čuli smo se juče i… posvađali smo se zbog mog učešća. Nismo stigli sve da pričamo, ali ona je Slavnićka tako da je isto tvrdoglava do krajnjih granica. Daleko bilo da me se odrekla, ali je ljuta. Za Anđelu ne kaže ništa jer nismo stigli o tome da pričamo uopšte. Jako smo kratko pričali, nije stigla ni mene da iskritikuje a ne nju. Nije plakala, samo je bila ljuta i onako opasna je. Za sve treba vrijeme, sješćemo i popričaćemo – rekao je Zvezdan.

– Ja sam puno pogriješio prema njoj i puno sam se ogriješio o nju, ne mislim da sam je učešćem u Zadruzi još više udaljio od sebe, ali i da mi zamjeri to, prihvatio bih.

– Da li misliš da bi trebalo da se stidi tebe zbog bilo čega? – upitao je Milan.

– Pa ne zna šta da kažem, šta je gore, to što sam uradio sada u rijalitiju ili šta sam sve radio prije toga i prije nje u spoljnom svijetu… Mislim da više treba zbog tih stvari, ako uopšte treba zbog nečega da me se stidi. Naravno ni za ovo (veza sa Anđelom prim. aut.) ne treba da bude ponosna, ali sam mnogo gore stvari uradio od toga – rekao je Slavnić, a primjećivalo se da mu se oči sve vrijeme cakle, kao da će svakog trenutka zaplakati.