ZVEZDAN SLAVNIĆ USKORO IZA REŠETAKA: Ana Ćurčić imala poruku za bivšeg, pa se obratila Anđeli povodom raskida!

Ana Ćurčić danas gostuje u emisiji “Zadruga – Narod pita”, zajedno sa Aleksandrom Nikolić i Lepim Mićom, a u intervjuu za Republiku prokomentarisala je iznenadni raskid Anđele Đuričić i njenog bivšeg supruga, Zvezdana Slavnića:

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

– Nemam neki poseban komentar, očekivala sam to, kao što sam i pre govorila Anđeli – neka mu samo slepo veruje. Ja, kao žena, samo mogu da kažem da je Anđela donela pravu odluku. On me, naravno, nije zvao – rekla je Ana.

Ana se, zatim, osvrnula na svoj odnos sa Acom Bulićem, pa odlučila da prenese njegovu poruku:

Ana ĆurčićRepublika

– Počeli su ljudi da me ispituju za Acu, kako njegova devojka reaguje na sve, da li me grize savest, pa Rolex… Ja bih samo prenela njegovu poruku za novinare “Daj Bože da svaka žena ima tog nekog muškarca u kog ima potpuno poverenje”, eto. To njegovo ponašanje prema meni je nešto što je normalno za svakog normalnog muškarca – prokomentarisala je Ćurčićeva.

Takođe, što se tiče njenog medijskog rata sa Jovanom Šmizlom, Ana je poručila da pravnik jrešava sve sporne situacije i klevete iznijete na njen račun, kao što advokat vodi slučaj sa Zvezdanom, koga, kako je sama rekla “šalje u zatvor”.