ZVEZDAN ZABRANJEN NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Oglasio se vlasnik televizije – procurili detalji novog rijalitija!

ZVEZDAN ZABRANJEN NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Oglasio se vlasnik televizije – procurili detalji novog rijalitija!

Saša Mirković, producent i vlasnik Hype televizije, jučer je najavio da će uskoro Srbija dobiti novi rijaliti program. Trenutno je u toku kasting i biraju se lica koja će biti dio rijalitija.

S obzirom da rijaliti uskoro počinje, Hype produkcija odlučila da svima pruži šansu da se baš neko od njih nađe zajedno u zatvorenom prostoru sa velikim imenima sa domaće scene. Svako ima priliku da se prijavi na kasting, a samo odabrani kandidati boriće se za glavnu nagradu u iznosu od 200.000 eura.

Na fotografiji koja služi kao najava rijaliti programa mogu se vidjeti dobro poznata lica velikih rijaliti zvijezda. Za sada nije poznato ko će od njih biti voditelj, a ko učesnik ovog programa.

Sudeći prema komentarima koji se mogu pročitati na društvenim mrežama, mnogi bi voljeli da vide Milana Miloševića i Dalilu Dragojvić u ulozi voditelja. Oni su zabavili gledaoce kada su vodili emisiju u kojoj su gosti bili Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Moka Slavnić, pa ih je publika prepoznala kao dobar voditeljski par.

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli Zvezdana na pomenutoj fotografiji, s obzirom na to da je dobio otkaz na Hajp televiziji nakon raskida sa Anđelom. Sada se oglasio Saša Mirković i otkrio da je Slavniću zabranjeno učestvovanje u novom rijalitiju.

– Odlučio sam da zbog nasilničkog ponašanja u prošlom rijalitiju, ne mogu da učestvuju Filip i Zvezdan. Oni neće moći da se bore za prvu nagradu od 200.000 eura – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Publika sa nestrpljenjem čeka nove detalje o ovom projektu. Za sada nije poznato kako je osmišljen koncept ovog rijalitija i ko će biti učesnici.