“ZVEZDANA SLAVNIĆA PRIJAVILE KOMŠIJE ZA AGRESIVNO PONAŠANJE!” Procurile šok informacije “Bio je agresivan prema njima!”

“ZVEZDANA SLAVNIĆA PRIJAVILE KOMŠIJE ZA AGRESIVNO PONAŠANJE!” Procurile šok informacije “Bio je agresivan prema njima!”

Bivša zadrugarka Jelena Batos poznata je po svom žestokom načinu komentarisanja učesnika Zadruge, pa nerijetko to čini i u emisijama i na svom Instagram profilu.

Ovog puta na tapetu je bila Ana Ćurčić po kojoj je Jelena osula paljbu, pa iznela stav da Ćurčićevu ne treba žaliti, već njenu djecu i njihovo djetinjstvo tih 15 godina dok su ona i Zvezdan Slavnić bili zajedno, pa iznela da je Slavnić čak imao problema i sa komšijama.

– Žalite ženu kojoj je pravio tonu scena u kući pred decom koja nisu njegova, pritom joj nije muž i tu je boravio samo kada je na slobodi… kojeg su i komšije prijavljivale za agresivni ponašanje prema komšiluku! Žalite ženu koja je takvog monstruma držala u kući i ispraćala u zatvor, iz zatvora pravac kući deci svih 15 godina! Žalite ženu koja je znala za prevare, znala je sa kakvim monstrumom ima posla i opet se držite njene strane, a ne Anđeline? Ova žena je sve samo ne za žaljenje! Ova žena ima fetiš na opasne muškarce i sada kada ne treba više da mu bude mama i nema više tog života od rizika, onda uđe i plače “Jadna ja, prevario me je!”Jadna ta deca, e to ću vam ja sada reći javno! Jadna ta deca kakvo detinjstvo su imali 15 godina u nazad! – napisala je Jelena, pa dodala: