ZVEZDANOVU MAJKU IZBACUJU IZ STARAČKOG DOMA NA ULICU?! Bivša snaha potrošila sve pare prije realitija, nije upatila 400€

Slavica Slavnić je u problemu i njena budućnost je neizvjesna zbog toga što bivša snaja nije uplatila sredstva za njen boravak. Iako u „bijeloj kući“, od kada se uselila u nju, stalno govori kako je Zvezdanova majka Slavica ujedno i njena druga majka, Ana Ćurčić se prema njoj ponijela kao prema zloj maćehi.

Naime, Slavnićeva boravi u domu za stara lica gdje mjesec dana staje oko 400 eura, ali budući da je novac koji joj je Zvezdan ostavio pred ulazak u Zadrugu, a za te namjene, proćerdala, Slavičina egzistencija je dovedena u pitanje.

– Zvezdanu je dio honorara uplaćen pred početak šeste sezone, a njime je, između ostalog, Ana trebalo da izmiri jednogodišnji boravak njegove majke u staračkom domu što ona nije učinila. Uplatila joj je samo dvije mjesečne rate, a onda je Zvezdan uplovio u romansu s Anđelom i Ćurčićeva je odlučila da mu preljubu obilato naplati tako što će njegovu majku ostaviti bez krova nad glavom – ispričao je izvor blizak porodici Slavnić.

– Slavica je u velikom problemu jer nema kome da se obrati. Zvezdan je u Zadruzi, Ana je u Zadruzi, a ona će se završiti tek u junu. Dotle nema ko da o njoj brine niti da izmiruje troškove u domu za stara lica. Plaši se da će je izbaciti na ulicu i da neće imati gde da ide – ispričao je izvo.

Ovu priču indirektno je potvrdio i njen bivši suprug, a Zvezdanov otac, proslavljeni košarkaš Moka Slavnić. On je sa Slavicom stupio u kontakt nakon trideset godina koliko nisu razgovarali pošto su se razveli, i rekao da sve što čini čini zarad sreće njihovog jedinog sina.

– Tačno je da Ana nije uplatila novac koji je Zvezdan ostavio za Slavicu i njen boravak u domu, ali mi ćemo to srediti. Neću dozvoliti da ona završi na ulici – rekao je prije par dana Zoran Moka Slavnić.

Uskrs s bivšom i sadašnjom Zoran Moka Slavnić podijelio je na društvenim mrežama fotografije iz posjete bivšoj ženi Slavici u domu u kom je smještena.

On je u posjeti bio sa aktuelnom partnerkom Tamarom, koja je samo godinu dana starija od njegovog sina Zvezdana.

„Sretan Uskrs od Slavnić Zorana i Slavice!“, napisao je on u opisu jedne fotografije, a potom objavio još jednu, na kojoj pozira s obe – s bivšom i sadašnjom.

(Alo.rs)