ZVEZDANU SLAVNIĆU POZLILO! Saznao je za TRAGIČNO UBISTVO: Držali ga na lijekovima za smirenje

Zvezdan Slavnić, aktuelni učesnik Zadruge 6, bio je velika ljubav pokojne pjevačice Ksenije Pajčin.

Malo ko zna, da je on saznao za njenu smrt dok je bio u zatvoru u Kruševcu i to nakon operacije srca, kada mu se i pogoršalo zdravstveno stanje.

Mediji su tada pisali o tajnoj poruci na grobu Ksenije Pajčin, a spekulisalo se da je to Zvezdan uradio iz zatvora:

Nekoliko dana poslije šestomjesečnog pomena tragično preminuloj denserki Kseniji Pajčin, na grobnoj ploči pored brojnih buketa cvijeća, nalazio se jedan koji je privukao pažnju. Sedam predivnih bijelih ruža i jedna crvena u providnom celofanu s ceduljicom zataknutom između listova i kratak ispisani tekst: “Zauvek tvoj Z.” Da li je riječ o gestu nekog fana ili ne, tek samo dva dana prije toga iz dvogodišnjeg pritvora pušten je Zvezdan Slavnić, bivši dečko i najveća ljubav pokojne Ksenije Pajčin, koji je u kruševačkom Okružnom zatvoru služio kaznu zbog šverca narkotika.

Foto: Youtube Printscreen/S Production

Kako su mediji pisali, on je veoma teško primio vijest o njenom ubistvu, toliko se potresao da su, budući da mu je zdravlje loše, ljekari morali da mu daju lijekove za smirenje.

Foto: Shutterstock/Youtube printscreen/Zadruga official

Kako su tada pisali mediji, Slavnić je danima bio utučen zbog tragičnog kraja “ljubavi njegovog života i zdravstveno stanje mu se pogoršalo, pa je zbog operacije srca iz Kruševca hitno prebačen u bolnicu pri Centralnom zatvoru u Beogradu”, pisao je “Alo!” tada.

Inače, kada je nesretna pjevačica poginula, Zvezdan je iz zatvora dao čitulju u jednom dnevnom listu u kojoj je izrazio žaljenje povodom njene smrti. Tekst je glasio: “Poslednji pozdrav. Zvezdan”.