EVO KAKO IZGLEDA KUĆA MAJE MARINKOVIĆ KOJU JE NASLIJEDILA OD DEDE! Imanje na Avali i nasljedstvo od 1.200.000 eura čekaju starletu (FOTO)

EVO KAKO IZGLEDA KUĆA MAJE MARINKOVIĆ KOJU JE NASLIJEDILA OD DEDE! Imanje na Avali i nasljedstvo od 1.200.000 eura čekaju starletu (FOTO)

Maja Marinković, supefinalistkinja “Zadruge 6”, može da bira gdje će otići nakon završetka rijalitija.

Može da se vrati u stan u jednom beogradskom naselju u kojem je stanovala s ocem Radomirom Takijem Marinkovićem, može kod majke sa kojom je riješila sve nesporazume, a ako poželi da bude okružena zelenilom, put je može odvesti na Avalu.

Maja Marinković

Starleta tamo ima kuću koju je naslijedila od pokojnog dede sa kojim je odrasla. Nju je on obožavao i zajedno sa svojim sinom, a Majinim tatom se trudio da joj obezbijedi bezbrižno odrastanje, kao i nekretnije.

Osim placa u Braće Jerković od 90 ari, čija je vrijednost 1.200.000 eura, o čemu je Kurir prvi pisao, ona je dobila i ovu kuću u kojoj je odrasla.

Jednom prilikom njene komšije su ispričale kakva je Marinkovićka bila kao mala.

– Bila je vesela djevojčica uvijek, trčkarala je tu stalno. Još od malih nogu je voljela da bude u centru pažnje. Sjećam se da su je zvali srpska Rubi po čuvenoj ljepotici iz latino-američke serije. Davno su se odselili odavde, ona dugo nije bila, a Taki malo, malo pa dođe. Ima ovdje golubove i brine o porodičnoj kući – otkrila svojevremeno jedna komšinica za Telegraf.

Inače, Tako je nedavno renovirao ovu kuću, tako da Maju čeka spremna. U dvorištu postoji i pomoćna prostorija, a tu je i kavez sa golubovima koje Taki čuva.

Maju će otac dočekati sa novim automobilom. On joj je kupio bijeli BMW.

Maja Marinković

Kurir.rs