EVO KAKO IZGLEDA KUĆA MAJE MARINKOVIĆ KOJU JE NASLIJEDILA OD DEDE! Imanje na Avali i nasljedstvo od 1.200.000 eura čekaju starletu (FOTO)

Maja Marinković, supefinalistkinja “Zadruge 6”, može da bira gdje će otići nakon završetka rijalitija.

Može da se vrati u stan u jednom beogradskom naselju u kojem je stanovala s ocem Radomirom Takijem Marinkovićem, može kod majke sa kojom je riješila sve nesporazume, a ako poželi da bude okružena zelenilom, put je može odvesti na Avalu.

Starleta tamo ima kuću koju je naslijedila od pokojnog dede sa kojim je odrasla. Nju je on obožavao i zajedno sa svojim sinom, a Majinim tatom se trudio da joj obezbijedi bezbrižno odrastanje, kao i nekretnije.

Osim placa u Braće Jerković od 90 ari, čija je vrijednost 1.200.000 eura, o čemu je Kurir prvi pisao, ona je dobila i ovu kuću u kojoj je odrasla.

Jednom prilikom njene komšije su ispričale kakva je Marinkovićka bila kao mala.

– Bila je vesela djevojčica uvijek, trčkarala je tu stalno. Još od malih nogu je voljela da bude u centru pažnje. Sjećam se da su je zvali srpska Rubi po čuvenoj ljepotici iz latino-američke serije. Davno su se odselili odavde, ona dugo nije bila, a Taki malo, malo pa dođe. Ima ovdje golubove i brine o porodičnoj kući – otkrila svojevremeno jedna komšinica za Telegraf.

Inače, Tako je nedavno renovirao ovu kuću, tako da Maju čeka spremna. U dvorištu postoji i pomoćna prostorija, a tu je i kavez sa golubovima koje Taki čuva.

Maju će otac dočekati sa novim automobilom. On joj je kupio bijeli BMW.

Maja Marinković

Kurir.rs