OGLASILA SE ANĐELA IZ PORODIČNOG DOMA! Krećem i nastavljam dalje! Otkrila ko je njen favorit u Zadruzi, a ovim POSLOM će se baviti

Zadrugarka Andela Đuričić nalazi se u Đenovićima u porodičnom domu. Ona je nedugo nakon što je došla u Crnu Goru obavijestila fanove da je razgovarala s roditeljima, koji su je izgrdili, ali da je sve u najboljem redu.

– Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano.
Evo vidite kako izgleda moja kuća o kojoj se pisalo – rekla je Anđela za “Hype TV BiH”.

Ona se ponovo oglasila i prvi put komentarisala Zadrugu i svoje učešće.

– Mislim da je velika nepravda učinjena meni, ali nema veze, neću se osvrtati na to. U suštini, znate šta sam prošla untura, koju torturu psihičku. Ali krećem i nastavljam dalje. Ima mnogo lijepih komentara i vidim da me jako volite, što je najbitnije – rekla je ona i dodala da u planu ima da postane voditeljica.

– Voljela bih da se ostvarim u poslu voditeljke i možda će se tako nešto i dešavati.
Anđela je otkrila i ko je njen favorit u Zadruzi.

– Voljela bih da glasate za Aleks. Ona je moj favorit – ispričala je ona. Poslije nje, u program se ukljucio i Zvezdan Slavnić i ponovio slično što i njegova djevojka.

– Živ sam i zdrav sam. Mislim da sam tamo dosta nepravde pretrpeo. Bitno je da sam okej. Znam šta se dešava oko mene. Idemo dalje, okrećem novi list, radimo nešto pametno. Nadam se da me uskoro vidite na televiziji ponovo – rekao je Zvezdan.

Kurir.rs/Telegraf