“ACA BULIĆ ĆE STAVITI ANI ROLEKS NA RUKU” Milena Kačavenda otkrila planove za ulazak u Zadrugu 6: “ZVEZDAN ĆE DOBITI NERVNI SLOM”

Najbolja prijateljica Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, kako su pisali mediji, pobjegla je navodno iz Beograda zbog Zvezdana Slavnića i navodnih pretnji.

Međutim, danas se Kačavenda pojavila na snimanju spota pjevača Emira Đulovića u centru Beograda, te dala intervju.

Šta misliš ko će biti pobjednik “Zadruge 6”?

– Ako se desi da uđem ja, Ana će biti prvo mjesto. Ako ne uđem mislim da je Bilal sada favorit. Miljana se nakon svih ovih godina izgradila u rijalitiju, mislim da je fer da osvoji prvo mjesto iako je ošinuta. Dala bih joj prvo mjesto da svima zapuši usta – rekla je Milena.

Na pitanje šta se dešava sa famoznim Roleks satom, koji je Aca najavio kao poklon Ani, Milena je odgovorila sljedeće:

– Čekali smo trenutak da Aca i ja uđemo u “Zadrugu”. Zamislili smo da me Aca uvede pod mišku u “Zadrugu”, pa da joj stavi sat na ruku lično i da ga na taj način dobije. A ne da ga dobije u kutiji, bez pompe. Mi smo hteli da to bude pompezno! Ovaj (Zvezdan) bi dobio nervni slom! Ako se to ne desi tamo, onda će sigurno biti čim ona izađe. Biće pozvani svi mediji da se vidi sertifikat da je pravi, da ga uruči lično Aca Bulić. A kuma će biti tu da kumuje – kazala je Milena za “Srbiju Danas”.

(Blic.rs)