SLAĐA PETRUŠIĆ OBILAZILA UKLETE KUĆE! Pred smrt noći provodila na jezivim mjestima, njene posljednje objave lede krv u žilama (FOTO)

Vijest da je bivša učesnica rijalitija i voditeljica Parova Slađana Slađa Petrušić iznenada preminula, uznemirila je region, a porodica je tužnu vijest saopštila putem Slađinog Fejsbuk profila.

– S tugom obavještavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svijet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živjeće vječno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili dio javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumijevanju – stajalo je u objavi na njenoj društvenoj mreži.

Iako se proteklih godina povukla iz medija, Slađa je bila veoma aktivna na svojim društvenim mrežama gdje je sa pratiocima dijelila razna iskustva.

Između ostalog, ona je otkrila da istražuje paranormalne stvari, te je ljude koji je prate pozvala da sa njom obilaze uklete kuće.

“Sutra uveče polazak iz Zagreba na jedno od 12 ukletih mjesta, a vraćanje je u srijedu, ko preživi… Plan je ostati cijelu noć i uvjeriti se u sve priče, a uvjeriti i vas… Pratite nas uživo ili u mrtvo… Svi vi koji ste htjeli kafu sa mnom evo prilika da konačno provedemo noć zajedno – napisala je ona u martu.

kurir.rs/alo