ALEKSANDRA NIKOLIĆ I FILIP CAR POSTAJU RODITELJI: Pobjednica Zadruge 6 otkrila kada stiže beba!?

U emisiji “Narod pita” sinoć su gostovali pobednica šeste sezone Aleksandra Nikolić, Lepi Mića i Bojan Simić.

U studiju je trebalo da se pojavi i Filip Car, ali on zbog smrtnog slučaja nije mogao da dođe, o čemu više možete čitati OVDJE.

Kao i svake večeri, gledaoci su se javljali u program uživo kako bi zadrugarima postavili pitanja, a uslijedilo je jedno zanimljivo uključenje.

– Aleksandra, kad je numerolog gledao Ivana pre kraja “Zadruge” rekla je da ćeš da budeš pobednica. Rekla je da će Car da obnovi staru-novu ljubav i da ćeš u avgustu dobiti blizance. Rekla je da će se Ana i Zvezdan pomiriti u septembru – govorila je gledateljka.

Ona je sjajna, promijenila si se, i to je pohvala, a ti i Car ste najljepši par u Zaduzi. Imam jedno pitanje za vas Aleksandra. Pročitala sam da vas je Filipova majka izbacila, zbog nekih slika – upitla je gledateljka.

– To je takva laž, to se uopšte nije desilo,a njegova majka je jedna divna žena, cijela porodica je sjajna. Meni nije jasno čime se služe neki portali to je sramota. Filip i ja cvjetamo i rekli su mi da ću u avgustu zatrudnjeti, i ja se nadam tome – odgovorila je Aleksandra.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: