ŠAVIJA ANALIZIRALA SKANDALOZNI SNIMAK! Napravila rekonstrukciju događaja, pa javno postavila samo jedno PITANJE!

Prethodnog dana pojavio se skandalozni snimak sukoba i svađe Nataše Šavije i Stefana Karića koji je potresao region.

Video snimak je pokazuje šta se dogodilo na spornoj svadbi, nakon koje je Šavija završila u bolnici sa teškim tjelesnim povredama za koje je zvanično osumnjičen Karić koji je proveo 30 dana u pritvoru. Ubrzo nakon snimka se oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

– Ne bih komentarisao snimak za koji ne znam odakle je izvor. Još smo u fazi dokaznih radnji. Nema optužnog akta još – izjavio je.

Nataša Šavija, također je okačila dijelove pomenutog snimka sa kompletnom rekonstrukcijom i analizom. Prvo je objavila trenutak koji je usnimljen u 22:29:25.


– Izlazi, a posebno obratite pažnju na vrijeme iznad, kada je on izašao. Evo vam vrijeme na kamerama, ako se ovdje nejasno vidi, pogledajte snimak – napisala je Nataša.

Nataša Šavija

Potom je okačila trenutak sa vremenskom odrednicom 22:31:07.

– A kad sam ja izašla vidno povrijeđena. Dakle, za manje od 2 minuta, ko je mogao da mi napravi ovakve povrede – napisala je ona.

Nataša Šavija

Nataša je sa povredama glave otišla ponovo u salu i slikala se, a sada je ponovo objavila fotografiju kao dokaz koliko je vremena prošlo od njihovog sukoba do njene povrede.

– Zašto sam se vratila? Bile su mi tašna, telefon i jakna tu, Vrdnik je daleko od moje kuće, gledala sam koji taksi da zovem, kako da se vratim itd. I naravno, tu među ljudima sam se osjećala bezbjednije. Da nije trebalo da čekam napolju, pa da me stvarno “Pojede mrak”, kako mi je dotični prijetio – opisala je situaciju starleta.

Nataša se osvrnula i na jezive komentare koje dobija na svakoj objavi, komentaru ili snimku.

– Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gdje se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste vidjeli njegovo čupanje i davljenje prije toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletjela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svjestan toga. Ja lijepo kažem praksa. Znači, ja nemam riječi. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će donijet pravičnu presudu – poručila je Nataša na svom profilu.