ALEKSANDRA NIKOLIĆ PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI: Otkrila da ima VELIKI STRAH, ovo ne može da ZABORAVI

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI: Otkrila da ima VELIKI STRAH, ovo ne može da ZABORAVI

Imala sam svađu sa Filipom, u kojoj mi je zamerio da mu zabranjujem da komentariše neke teme, kao što ni ja nisam u situaciji da komentarišem na primer Zvezdana. Njega nervira kada ja spomenem Maju, nama je prelepo u vezi i nema potreba da je on komentariše i pominje. Bio mi je izbacio stvari iz rehaba, oterao me je. Opet sam prešla preko nekih ružnih reči sa njegove strane, a sve zbog ljubavi. Nakon te svađe, nismo imali nikakve svađe, bilo nam je prelepo. On zna da imam taj strah i da ne mogu da zaboravim neke stvari… Evo danas nam je pet meseci od kada smo zajedno. Volela bih da izađemo zajedno ruku pod ruku odavde, sve sam stavila na kocku zbog njega – govorila je Aleks.

Znaš kakav je moj otac. Ne znam da li će pričati sa mnom posle ovoga. Upoznala sam ga sa 11 godina. Živi preko, upoznali smo se kad je došao. Stalno su bile svađe između oca i majke. Stalno sam morala da biram. Kupi stan gde sada živimo, moja mama je držala kafanu, on joj je rekao da zatvori kafanu da će sve da šalje. Prvih par meseci je bilo top i onda mu se nešto desilo. Kao da me nauči pameti, da živim sa manje novca.

Moja mama nije mogla da radi jer je bila bolesna. Slao nam je 100 evra mesečno, mama se zaposlila kao čistačica. Onda je on dolazio, iživljavao se – priznala je tada Nikolićeva i dodala:Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić svakodnevna je tema domaćih medija. Prvi put je privukla pažnju javnosti učešćem u “Zadruzi 3” a sada je redovan učesnik šeste sezone pomenutog rijalitija. Naime, Aleksandra je svojevremeno pred svim zadrugarima ispričala svoju tešku ž