ALEKSANDRA NIKOLIĆ USRED EMISIJE UŽIVO ZVALA POLICIJU ZBOG ANE ĆURČIĆ “Priča da će pozvati neke ljude, niko ne smije da mi prijeti”

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić gostovale su večeras u emisiji “Narod pita”, a vrlo brzo situacija je eskalirala.

Aleksandra je, naime, odlučila da pozove policiju zbog Ane.

FOTO: PINK / SCREENSHOT

– Aleks zove policiju, jer kaže da sam joj pretila. Ovde postoje ljudi koji mogu da posvedoče da im nisam pretila – rekla je Ana.

FOTO: PINK / SCREENSHOT

– Čujem vas, uživo sam u programu na Pinku. Šta da radim, ja sam žena koja sama živi u Beogradu. Rekla je da će pozvati i poslati neke ljude. Meni niko ne sme da preti. Ne treba da šaljete vozilo, želim da budete u pripravnosti. Samo da vas obavestim da ću vas zvati ukoliko nešto bude. Preti mi sa određenim ljudima. Ja sam trenutno u emisiji – kazala je Aleks u emisiji.

– Ja sam obavestila policiju, provocira me, naziva me prostitutkom. Ja znam sve najgore o njoj, a ona mi preti. Ona kaže da neko može da dođe, da li ja treba da se plašim? Zbog čega zoveš ljude? – dodala je Nikolićeva, pa rekla:

– Ja znam sa kakvim ljudima se družiš. Ako mi se nešto desi da znate ko je kriv. Ti si zvala ljude da mene ovde maltretiraju. Mene ovde da neko napada i da mi dovodi neke kriminalce. Žena mangup.

– Ja sam se stresirala zbog tebe. Želim da dođe otac moje ćerke želim da mi kažeš sve za moje dete. Navikla si da lažeš i mažeš, budi fina, nemoj da lažeš – navela je Ana u emisiji.