Ana Ćurčić otkrila da joj Zvezdan šalje tajne signale: ANĐELI NEĆE BITI DOBRO KAD SAZNA

Ana Ćurčić i Zorica Marković razgovarale su o Zvezdanu Slavniću, a Ana je progovorila o tajnim signalima koje joj Slavnić šalje.

– Pričam da ona možda to vidi u njemu, pa pi*di zbog toga – rekla je Ana.

– Možda sumnja – rekla je Zorica.

– Ma može da sumnja do prekosutra. On da je u sobi, ispričala bih ti mnoge stvari – rekla je Ana.

– Vratiće se. A kad su legli na trosed ja dobacujem, Peca kad je postavio pitanje, prvi put sam se tad oglasila, a on mi kaže: “Zoko, pa nije”, a ona ga je tkao pogledala jer mi se obratio. Pogledala je kao nas što gleda – rekla je Zorica.

– Mogu da zamislim šta je sve to, a ako klipovi krenu… – rekla je Ana.

– Toliko mržnje u očima, šta je to – rekla je Zorica.

– On se više ne dere, ne psuje, ne leti, ne previja se, ne sekira se, sve što je bilo više ga nema i neće ga ni biti, sad je ćao. Ona možda jedino primjećuje nešto ne znam Zoko. Možda primjećuje da čovjek nešto osjeća, pa me zato mrzi još više. E dobacivao je grmljavinu, a ja se paranoično plašim grmljavine. Rekao je da smo iste jer se kao i mala plaši – rekla je Ana.

– Nisam baš primijetila da se plaši – rekla je Zorica.

– Žana mu je rekla da može da kaže sve, ali da smo iste ne. Eto možda je zbog tog njegovog dobacivanja. Ti ne shvataš kako bi proteklo veče i rijaliti da smo Zvezdan i ja zajedno, da smo ekipa. To bi bilo skakanje, đuskanje, gledaj ribu u smislu sprdnje – rekla je Ana.

– Ja sam to provalila i zbog toga mi je žao – rekla je Zorica.