Osman Karić otkrio nove detalje iz noći kad je Stefan udario Natašu: “BIO JE NA SVADBI, ŠAVIJA MU JE PISALA DA…”

Starleta i manekenka Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je, kako tvrdi, brutalno pretukao na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli i naneo joj teške tjelesne povrede. Stefanu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, gdje ga je njegov otac Osman nedavno posejtio.

Osman je otkrio i nove detalje noći kada se dogodio incident, ali je ispričao i o čemu je razgovarao sa svojim sinom.

– Trudio sam se da ne pokazujem zabrinutost, da mu ne bih pravio probleme. Trudio sam se da budem veseo i da pričamo o drugim temama, o situaciji napolju, o njegovim drugovima, majci… Razmišljam o njemu jer znate kakvi su zatvorenici. Nikada se ne zna do kakvih problema može doći. Iako je on rekao da su mu uslovi super tamo – rekao je Karić, koji je iznio nove detalje iz noći kada je njegov sin, kako Šavija tvrdi, nasrnuo na nju.

– Te večeri je Stefan bio s drugom na svadbi. Dopisivali su se, a ona ga je pitala da li može da dođe. Pozvao ju je, njih dvoje se godinama druže, ali nisu bili u vezi. On je vjerovatno mislio da se potukao s njom i da ju je samo malo jače udario. Nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Koji je razlog svega nakon toga, nije mi jasno. Vjerovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio – ispričao je Osman poručio da će poštovati svaku odluku suda.

(Alo/Pink.rs)