ANA I KAČAVENDA DEFINITIVNO RASKRSTILE?! Ćurčićkina objava digla sve na noge, u dvije riječi sve raskrinkala!

Ana Ćurčić i dalje je jedna od glavnih tema, iako je “Zadruga 6” završena prije sedmicu dana, a bivša partnerka Zvezdana Slavnića zauzela visoko drugo mjesto.

Njen privatni život, planovi i relacije sa muškarcima, ali i kumom Milenom Kačavendom i dalje intrigiraju domaću javnost, a svaka njena objava na društvenim mrežama je tema ozbiljnih polemika.

Upravo je posljednja fotografija koju je objavila na svom Instagram storiju izazvala niz komentara, a mnogi su pomislili da je, zbog onoga što je napisala, raskrstila sa kumom.

– Pravi prijatelji – napisala je Ana na fotografiji sa prijateljicom nepoznatom javnosti.

Ana i Milena Kačavenda prekinule kumstvo?

Mjesecima unazad Milena Kačavenda bila je neko ko je govorio o životu svoje kume Ane Ćurčić, a upravo je od Milene javnost saznala monstruozne detalje Anine veze sa Zvezdanom i nasilja koje je trpjela. Ipak, Ćurčićeva je po izlasku iz rijalitija ostala u potpunom šoku kada su joj predstavnici sedme sile otkrili šta je njena kuma sve pričala, a pojedine priče, poput one da ju je Zvezdan vezivao za radijator je oštro demantovala.

Nakon toga je i Milena rekla da njih dvije moraju da obave ozbiljan razgovor, a o detaljima istog nisu obavijestile javnost. Također, otkako je Ana napustila rijaliti njih dvije nisu objavile nijednu zajedničku sliku, a Kačavenda se prilično povukla iz javnosti, što je mnoge navelo na to da pomisle da je njihovo prijateljstvo i kumstvo puklo.