ANĐELA STALA PRED KAMERE I OBRATILA SE FAMILIJI: Tiče se Zvezdana, “NAPIŠITE MI DA…” (VIDEO)

Hit!

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Naredno pitanje postavljeno je Anđeli Đuričić.

-Car je rekao da ćeš ti izaći najgora, kako se osjećaš i da li se plašiš toga? – pitala je novinarka

-Mogu da budem hladnokrvna i kad imam reakciju, a nekad ne mogu da je kontrolišem. Sve id a izađem najgora, uvijek se najveće osude prepisuju ženama od strane naroda i svjesna sam toga. Naravno da ne znam šta me čeka napolju, ali samo mogu da pretpostavim. Pripremljena sam, ali mi naravno neće biti lako da se suočim sa tim.

Naravno, ja sam najmlađa i najneiskusnija i duže ću se pamtiti kroz epitet ljubavnice nego on koji je prevario ženu iako je njegov teret ovde veći, moj će biti životno. Ja sam to prihvatila i izabrala sam da budem to zbog njega jer ga volim. Najviše strahujem da ne dobijem čestitku. Bilo koji sadržaj čestitke mi je bitan da znam da su tu za mene. I da mi negdje napišu, rekla sam da mislim da neće ni u jednom mogućem smislu, da nemaju razlog da napišu da se ogradim od njega. Stavila sam ga na prvo mjesto kad sam rekla da sam zaljubljena. Našu sreću stavljam na prvo mjesto i nastavila bih da budem sa njim i da ne budu za to. Ne želim da bacim u vodu ovo što gradim. Neću odustati od veze dok nas dvoje ne odlučuimo – rekla je Anđela.

-Propagirala si da ti je mišljenje najbližih najbitnije i da bi se zbog odnosa sa porodicom odrekla svega. Malo je kontradiktorno – rekla je novinarka

-Jeste, ali nisam znala da će da mi se desi ovakva situacija i nisam ni zamišljala da može.
Šta bi hipotetički trebalo da se desi da bi konačno odustala od silne borbe za Zvezdana? Da li se plašiš suočavanja sa realnošću, reakcije sugrađana i roditelja – pitala je novinarka

-Komentari sugrađana me ne zanimaju, samo porodice i najbližih. Svaki normalan roditelj voli da vidi dijete srećno i nasmijano, on je uspio da me promijeni, desilo se, nije mi nametnuo. Mnogo više sam žensko nego ranije, staloženija sam a oni me takvu nikad nisu vidjeli i zato sam i dobila nadimak Helga – rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku teksta.