LUNA I MARKO PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON ŠTO SU OBJAVILI DA ČEKAJU BEBU: Evo kako će se djevojčica zvati!

Bračni par zasijao na porodičnoj proslavi.

Porodica Đogani sinoć je napravila je gala slavlje za 18. rođendan Nine Đogani, a među prisutnima bili su i Luna i Marko Miljković sa ćerkicom Miom, Anabela Atijas, Gagi i Adam Đogani.

Luna je zablistala na sestrinoj proslavi, a ovom prilikom po prvi put je pokazala trudnički stomak u javnosti. Svi okupljeni su komentarisali kako joj trudnoća sigurno prija jer izgleda sjajno.

Luna je tom prilikom na početku intervjua otkrila da će večeras popiti čašu vina.

– Čašu, pijem samo jednu čašu vina. Trudnice mogu da popiju samo jednu čašu. Sestra mi ne slavi 18. rođendan svakog dana. Ja se sjećam svog 18. rođendana, to je baš ozbiljan trenutak, ulaziš u neke ozbiljne godine- kazala je Đoganijeva i prisjetila se svog 18- og rođendana.

Luna je nakon priče o punoljetstvu prokomentarisala i odnose u braku s Markom, ali i o trudnoći. Bivša zadrugarka nedavno je izgubila bebu, zbog čega je ovu trudnoću neko vrijeme krila od javnosti.

– Iskreno, nije vladala velika euforija zbog moje prethodne trudnoće. Tada smo čak okačili i klip gdje smo saopštili. Ovoga puta smo rekli da ćemo biti pametniji, odlučili smo da sačekamo. Čekali smo tri mjeseca. Imali smo goste kada sam mu saopštila. Pozvala sam ga u toalet i tiho sam mu rekla: “Okej, trudna sam, bio si u pravu” – kazala je Luna.

– Ja sam joj rekao da je trudna i rekao sam joj:”Idi kupi test, vjeruj mi trudna si” – dodao je Marko.

Đoganijeva je odlučila i da medijima prizna da čeka djevojčicu čije će ime počinjati slovom “L”, što je ujedno početno slovo njenog imena.

– I sada kada je sve kako treba, objavili smo. Biće djevojčica i zvaće se na slovo “L”. Sviđa nam se to drugo ime, Mia je sa početnim Markovim slovom, a druga djevojčica će biti s početnim slovom moga imena.