ANĐELINU POPADIJU SU SVI ČEKALI: Nakon drame sa Zvezdanom, iz Crne Gore stižu loše vijesti!

Anđeli Đuričić su, po svemu sudeći, svi najbliži okrenuli leđa zbog njenih skandaloznih postupaka u “Zadruzi” – uskršnju čestitku nije joj poslala porodica, za koju se spekuliše da je se odrekla, ali ni najbolja prijateljica, popadija Aleksandra Miljanić, na koju je Anđela računala.

Đuričićevoj je teško palo što nema ni traga ni glasa od njene popadije, koja joj je bila bezrezervna podrška prošle sezone. Popadija se, pretpostavlja se od sramote, više ne oglašava, niti pruža javnu podršku svojoj drugarici, koja je rano jutros doživjela nervni slom kada je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom, a potom završio sa Majom Marinković, sa kojom je imao žestoki s*ks.

Tim povodom novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Anđelinom najboljom drugaricom, kako bi čitava nacija čula njen komentar na cjelokupnu situaciju, međutim, ona je blokirala broj telefona. Kada je pozvana sa drugog broja i dalje se nije javljala, a Anđelu, po svemu sudeći, javno više nikada neće komentarisati.

Podsjetimo, društvenim mrežama kruže priče da joj je čak suprug, sveštenik, strogo zabranio da se oglašava budući da, kako se priča, ima puno nedaća zbog Anđelinog skandaloznog ponašanja u “Zadruzi”!